Nieuws. Tips. Updates.

Alles over werkprocessen lees je op ons blog.

  Procesmanager. Niet te verwarren met lijnmanager.

  Dit blogartikel is geschreven door gastauteur en USM-expert Jan van Bon. IT’ers zijn in de regel zeer gestructureerd denkende wezens. Ze kunnen de mooiste strakke programma’s schrijven, netwerken en computers bouwen en projecten managen. Maar zodra het op organiseren aankomt is het net of ze een blinddoek voordoen en het gezonde verstand laten varen. Helemaal wanneer het begrip ‘proces’ in het geding is.

  Lees verder

  Service Management in de cloud: bereid je goed voor!

  De cloud is hot! Steeds meer IT bedrijven bieden Service Management software aan die vanuit de cloud als dienst afgenomen kan worden. En dat biedt voordelen voor zowel de gebruikers als de leveranciers van de software. Maar als je gewend bent om gebruik te maken van Service Management software die je lokaal hebt draaien, komt er bij het overstappen naar cloudsoftware wel het één en ander kijken. In dit blogartikel leg ik uit hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een optimale overstap.

  Lees verder

  Een nieuw jaar. Een nieuwe eigenaar.

  Terwijl ik dit schrijf is Nederland bedolven onder een dikke laag sneeuw, op veel plaatsen helder verlicht met de gebruikelijke uitbundige kerstversiering. Dus ja, het is volop winter en de feestdagen staan voor de deur. Om dat te kunnen voorspellen heeft u Mproof niet nodig!

  Lees verder
  13 December 2017 Nieuws Derk van Wijk

  Vier redenen om je ITSM-software te vernieuwen

  Werk je bij een Managed Service Provider waar ze verouderde ITSM-software gebruiken? Of heeft jouw MSP-bedrijf nog helemaal geen beschikking over ITSM- of ITIL software? Dan wordt het hoog tijd daar eens verandering in te brengen. In dit blogartikel zetten we vier redenen op een rijtje waarom jou externe service organisatie zijn ITSM-software zou moeten vernieuwen. 

  Lees verder

  Bent u in control, maar kunt u het niet aantonen?

  Bekijk ons webinar terug. Daarin laten we precies zien hoe u grip op uw service-organisatie kunt krijgen.

  In de webinar-video ziet u hoe u:

  • Dashboards gebruikt
  • Kunt sturen op aandachtspunten
  • Grip op uw service-organisatie krijgt

  Kijk de webinar terug

  Over het Mproof-blog.

  Heeft u moeite om de werkprocessen in uw organisatie op orde te krijgen? Op het blog van Mproof leest u handige tips en het laatste nieuws op het gebied van Service Management, werkprocessen en andere procedures.

  Heeft u zelf nog ideeën? Help dan om dit blog nóg beter te maken en laat uw suggesties achter in de reacties.

  Uitgelichte artikelen.