Nieuws. Tips. Updates.

Alles over werkprocessen lees je op ons blog.

  3 tips voor het standaardiseren van Service Management.

  Service Management is de manier om een IT afdeling te structureren en te organiseren. Tot zover niets nieuws! We hebben allemaal de ITIL-boeken gelezen die boordevol staan met mooie theorieën over hoe processen eruit zouden moeten zien. Regelmatig komen er nieuwe versies op de markt. Ook zie je dat er nieuwe werkwijzen en methodieken bij komen om de boel nog gestroomlijnder te krijgen. Denk hierbij aan Lean IT, DevOps, Kanban, ISM en USM. Als het om theorie gaat komen we niets te kort!

  Lees verder

  Mproof behaalt USM-accreditatie

  Mproof, specialist in Service Management, heeft als eerste bedrijf in Nederland de Unified Service Management-accreditatie behaald. De USM-methode voorziet in een gestandaardiseerd managementsysteem waarmee een serviceorganisatie z’n mensen, z’n middelen, z’n werkwijzen, en z’n services managet. 

  Lees verder
  16 June 2017 Nieuws Michiel ten Houten

  Nieuwe software? Dat is altijd even wennen!

  Het is je vast wel eens overkomen. In de organisatie is besloten om met nieuwe software te gaan werken. En dat vergt soms behoorlijk wat aanpassingsvermogen.  Weinig zaken zijn zo controversieel als de keuze voor hardware en software. Bij iedere koffiezetautomaat wordt bijvoorbeeld de Apple/Microsoft/Google-discussie wel eens gevoerd. Sommige mensen zweren bij Android. Anderen kunnen niet zonder hun Microsoft-software en -apparatuur. En natuurlijk zijn er vele liefhebbers van Apple-gadgets. Software en hardware roepen al met al wat emoties op. In dit artikel lees je er meer over.

  Lees verder

  Mproof introduceert Service Hub.

  Service Management-software is van onschatbare waarde voor kleine en grote service-organisaties, in het binnen- en buitenland. Dit soort software stelt gebruikers in staat eenvoudig service aanvragen, incidenten en RFC's in te voeren, bij te houden en te voltooien en helpt daarmee om bedrijven gestructureerder te werken en betere resultaten te behalen. Dat is al jaren zo, en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Maar de manier waarop mensen tegenwoordig werken, verandert wél. Daarom introduceren we 'Service Hub', een software-applicatie die het mogelijk maakt om te werken zoals jij wilt, waar je maar wilt. En natuurlijk met een zeer gebruiksvriendelijke interface en waarbij informatiebeveiliging voorop staat.

  Lees verder
  24 April 2017 Nieuws Michiel ten Houten

  Bent u in control, maar kunt u het niet aantonen?

  Bekijk ons webinar terug. Daarin laten we precies zien hoe u grip op uw service-organisatie kunt krijgen.

  In de webinar-video ziet u hoe u:

  • Dashboards gebruikt
  • Kunt sturen op aandachtspunten
  • Grip op uw service-organisatie krijgt

  Kijk de webinar terug

  Over het Mproof-blog.

  Heeft u moeite om de werkprocessen in uw organisatie op orde te krijgen? Op het blog van Mproof leest u handige tips en het laatste nieuws op het gebied van Service Management, werkprocessen en andere procedures.

  Heeft u zelf nog ideeën? Help dan om dit blog nóg beter te maken en laat uw suggesties achter in de reacties.

  Uitgelichte artikelen.